Populair luchthavenvervoer

Vervoer per luchthaven-taxi naar de luchthaven

Veilig naar en van de luchthavens

  • Luchthavenvervoer 24 op 24u en 7 op 7 dagen

  • Vervoer naar nationale en internationale luchthavens

  • Zowel voor particulieren als voor bedrijven

  • Wij brengen u op tijd naar de luchthaven

  • Comfortabel, vlot en veilig. Luchthavenvervoer zoals het hoort

Lumadrive is de juiste taxi van of naar een luchthaven

Vanuit onze thuisbasis te Gistel verzorgen wij luchthavenvervoer naar alle Belgische luchthavens. Daarnaast bieden wij ook ritten aan naar de belangrijkste luchthavens in de buurlanden.

Van en naar de luchthaven is de meest voorkomende soort van personenvervoer naar de luchthavens.

Oostende en Brugge zijn 2 belangrijke steden in onze regio. Vervoer van en naar deze steden doen wij dagelijks. Lumadrive is daarom uw lokale en regionale partner voor luchthavenvervoer, maar wij rijden nationaal en internationaal.

Wij brengen u vanuit de binnenstad naar het luchthavengebouw, tot aan de ingang, zover mogelijk als we kunnen. Vervoer met de taxi is snel en handig en op maat. Het vervoer begint van aan uw voordeur tot aan de inkomdeur van de luchthaven. Dit is de meest populaire vorm van luchthavenvervoer zowel voor vakantiegangers als voor zakelijke reizigers.

Lumadrive is een flexibel taxibedrijf. Al onze passagiers zijn Vips voor ons. Lumadrive is een airportservice die u zorgenloos vervoert.

Het vervoer is op uw maat. Moet u bijvoorbeeld niet naar huis maar naar een andere bestemming dan kan dit perfect. Ook veel voorkomende taxiritten zijn:

  • Vanaf de luchthaven naar een hotel
  • Vanuit de luchthaven naar een attractie of event
  • Vanuit de luchthaven naar een cruiseschip, onze regio bevindt zich aan de kust
  • Van de luchthaven naar een treinstation

Altijd op tijd op je bestemming, waar je ook maar heen gaat.

Met Lumadrive kom je nooit te laat op je bestemming. Wij staan op tijd op de luchthaven of bij je thuis.

Indien je een boeking maakt, vul dan zeker je vluchtnummer in, indien deze al beschikbaar is.

Dan kunnen we je in real-time volgen.

Indien je een offerte op maat wenst, kan je deze aanvragen door op de onderstaande link te klikken.

Ineens je taxi reserveren kan natuurlijk ook

Top luchthavenvervoer van en naar alle luchthavens. Gespecialiseerd in luchthavenvervoer Oostende, Zaventem, Charleroi, Lille, Eindhoven, Antwerpen.

Luchthavenvervoer naar alle luchthavens in binnen- en buitenland

Wij verzorgen uw vervoer van en naar de luchthaven op alle uren 24/7. Luchthaventransfers naar Zaventem (Brussels Airport), Oostende, Charleroi, Eindhoven, Schiphol (Amsterdam Airport), Lille, Antwerpen, Liège, Parijs en alle overige luchthavens.

Al onze chauffeurs rijden vlot en veilig naar het luchthavengebouw. Indien wij het op voorhand weten kunnen wij u ook komen ophalen in het luchthavengebouw. Geef ons hiervoor op voorhand uw vluchtnummer door.

De thuisbasis van Lumadrive bevindt zich in Gistel dicht bij de luchthaven van Oostende en de Belgische kust. Heel de kuststreek en de regio rond Gistel – Oostende is waar onze luchthaven taxi’s vooral rijden.

Staat uw gemeente hieronder er niet tussen, geen probleem mail info@lumadrive.be of bel 0497 35 52 91 even en u krijgt asap een antwoord terug.