Luchthavenvervoer Antwerpen

Type aanvraag

Type aanvraag

Luchthavenvervoer Antwerpen vanuit binnen- en buitenland

Lumadrive zorgt voor uw vervoer van en naar Antwerpen Luchthaven. Internationale luchthaven Antwerpen Deurne is een regionale luchthaven.

Antwerpen is de luchthaven aan de stad Antwerpen. Wij zijn de luchthaventaxi voor een vlotte en veilige rit naar het luchthavengebouw.

aankomst arrivals

Wij brengen je naar de luchthaven en/of halen je op aan de luchthaven van Antwerpen

Waarom kiezen voor Lumadrive?

Lumadrive heeft jarenlange ervaring met reizigers veilig en op tijd naar hun bestemming te brengen.

  • Veilig en comfortabel reizen

  • Vooraf afgesproken prijzen

  • Verschillende betalingsmogelijkheden

  • Vervoer in binnen- en buitenland

  • Verzorgde wagens, netjes en mooi uitgerust

passagier luchthaven

Taxi transfer naar de luchthaven van Antwerpen

Een geslaagde vlucht begint met een zorgeloze rit naar de luchthaven. En wij brengen u zo dicht mogelijk tot aan de ingang van het gebouw.

Wij kennen de luchthavens, wij wijzen je letterlijk graag de weg. Een luchthaven is een wereld op zich waar wij ons thuis voelen en dagelijks “over de vloer” komen. Luchthavenvervoer naar Antwerpen met Lumadrive betekent no stress.

Zo kan je jouw vakantie of je zakelijke trip aanvatten zoals het hoort. Dat er soms een beetje spanning in de lucht hangt is normaal. Wij letten er op dat u al uw bagage meeneemt en niets in de taxi vergeet. Onbekommerd naar Antwerpen airport.

Kom je terug uit vakantie dan staan we graag voor je klaar. Reizen is soms vermoeiend en wij brengen je veilig terug naar huis.

Op de luchthaven moet je steeds een hele tijd op voorhand aanwezig zijn. Het is dus belangrijk om een betrouwbare partner als Lumadrive in te schakelen voor je luchthavenvervoer. Stiptheid, veiligheid, vlotheid,….  allemaal kenmerken waar onze professionele chauffeurs op getraind zijn.

vliegtuigen aan het taxien op de tarmak
passagiers luchthaventerminal checkin

In de vakantieperiodes kan het soms erg druk zijn. Reserveer je luchthavenvervoer tijdig.

Tijdig reserveren betekent op tijd  en zorgeloos naar of van de luchthaven.

Luchthavenvervoer Antwerpen vanuit de middenkust gezocht? Luchthavenvervoer wordt ook wel eens een luchthaventransfer genoemd of een pendeldienst naar het luchthavengebouw.

U moet naar Antwerpen? U bent maar 1 telefoon of mail verwijderd van prima luchthavenvervoer tegen een betaalbare prijs.

Maar maak gebruik van onze dagelijkse ervaring van personenvervoer naar de luchthavens. Vertrekken op Antwerpen en terugkomen via Zaventem? Wij zijn zeer flexibel zolang u ons maar op tijd verwittigt.

Lumadrive staat 24/7 voor u klaar. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Kom  ontspannen op de luchthaven aan.

Veel gestelde vragen

Geef bij uw reservering steeds uw vluchtnummer op. U kan tijdens uw vlucht niet bellen. Maar wij kijken wel na wanneer uw vliegtuig landt. Lumadrive service =)

Indien u zeker wilt zijn dat wij uw reservatie op tijd kunnen garanderen kunt u via de offerte pagina een reservering maken. U krijgt een bevestiging per mail.

Alleen kleine huisdieren zijn toegelaten indien deze in een bench of tas bevindt. De bench of tas moet altijd voor de veiligheid tussen de benen worden geplaatst.

Wij ontvangen cash, Payconiq, Bancontact, Visa & Mastercard.

Bent u op zoek naar goed luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare luchthaventaxi?
Lumadrive luchthavenvervoer Antwerpen is uw beste keuze.

Wij zijn de juiste keuze voor personenvervoer met bagage naar alle luchthavens. Onze firma heeft meerdere jaren ervaring in het brengen van mensen naar de luchthaven en uiteraard ook in het ophalen van personen.

Bij ons bent u een passagier die steeds in 1ste klasse wordt vervoerd.

Bent u met een grotere groep aan personen, dan zorgen wij voor voldoende wagens. Op die manier blijven wij topkwaliteit aanbieden.

U gaat bij ons geen Uber toestanden tegenkomen. De afgesproken prijs is de prijs die u betaalt. Geen onaangename verrassingen alleen maar degelijke en betrouwbare taxiritten naar de luchthavens elke dag opnieuw. Want uw vakantie begint al bij Lumadrive.

De website van de Luchthaven Antwerpen.

Top luchthavenvervoer van en naar alle luchthavens. Gespecialiseerd in luchthavenvervoer Oostende, Zaventem, Charleroi, Lille, Eindhoven, Antwerpen.

Luchthavenvervoer naar alle luchthavens in binnen- en buitenland

Wij verzorgen uw vervoer van en naar de luchthaven op alle uren 24/7. Luchthaventransfers naar Zaventem (Brussels Airport), Oostende, Charleroi, Eindhoven, Schiphol (Amsterdam Airport), Lille, Antwerpen, Liège, Parijs en alle overige luchthavens.

Al onze chauffeurs rijden vlot en veilig naar het luchthavengebouw. Indien wij het op voorhand weten kunnen wij u ook komen ophalen in het luchthavengebouw. Geef ons hiervoor op voorhand uw vluchtnummer door.

De thuisbasis van Lumadrive bevindt zich in Gistel dicht bij de luchthaven van Oostende en de Belgische kust. Heel de kuststreek en de regio rond Gistel – Oostende is waar onze luchthaven taxi’s vooral rijden.

Staat uw gemeente hieronder er niet tussen, geen probleem mail info@lumadrive.be of bel 0497 35 52 91 even en u krijgt asap een antwoord terug.

Ineens je taxi reserveren kan natuurlijk ook