Lumadrive Zaventem

Luchthavenvervoer

Veilig naar de luchthaven

  • Luchthavenvervoer 24 op 24u en 7 op 7 dagen

  • Vervoer naar nationale en internationale luchthavens

  • Zowel voor particulieren als voor bedrijven

  • Wij brengen u op tijd naar de luchthaven

  • Comfortabel, vlot en veilig. Luchthavenvervoer zoals het hoort

Lumadrive luchthavenvervoer betekent

De ideale manier om zorgeloos op vakantie te vertrekken? Regel uw vertrek, van thuis naar de luchthaven, door gebruik te maken van ons luchthavenvervoer. Start je zorgeloze vakantie zodra je de voordeur thuis dicht trekt.

Ongeacht het uur van ophalen, of het nu gaat om u overdag of ’s nachts op te halen, steeds dezelfde glimlach en service. Professionele chauffeurs die steeds een uitstekende service verlenen.

Wij brengen en/of halen u op in alle nationale luchthavens zoals Oostende,
ZaventemCharleroi en de internationale luchthavens nabij België zoals EindhovenLilleAmsterdamCharles de Gaulle. U mag rekenen op een correcte prijs, zonder verdoken extra kosten.

Daarnaast is Lumadrive ook uw ideale partner voor zakelijk luchthavenvervoer. Eerste klasse personenvervoer van directieleden, personeel of bezoekers van uw bedrijf. Wij brengen iedereen vlot ter plaatse. Tijdens de taxitrip kan er onderweg op een veilige manier verder worden gewerkt.

Wij bieden luchthavenvervoer aan vanuit de regio GistelOostendeMiddelkerkeOudenburg, Jabbeke en de rest van West-Vlaanderen.

Wenst u vervoer naar een andere provincie dan West-Vlaanderen? Geen enkel probleem, ook vervoer van/naar Oostende buiten West-Vlaanderen kunnen wij voor jullie verzorgen. Via onderstaande knop kunt U volledig vrijblijvend een offerte op maat bekomen.

Altijd op tijd op je bestemming, waar je ook maar heen gaat.

Met Lumadrive kom je nooit te laat op je bestemming. Wij staan op tijd op de luchthaven of bij je thuis.

Indien je een boeking maakt, vul dan zeker je vluchtnummer in, indien deze al beschikbaar is.

Dan kunnen we je in real-time volgen.

Indien je een offerte op maat wenst, kan je deze aanvragen door op de onderstaande link te klikken.

Ineens je taxi reserveren kan natuurlijk ook

Top luchthavenvervoer van en naar alle luchthavens. Gespecialiseerd in luchthavenvervoer Oostende, Zaventem, Charleroi, Lille, Eindhoven, Antwerpen.

Luchthavenvervoer naar alle luchthavens in binnen- en buitenland

Wij verzorgen uw vervoer van en naar de luchthaven op alle uren 24/7. Luchthaventransfers naar Zaventem (Brussels Airport), Oostende, Charleroi, Eindhoven, Schiphol (Amsterdam Airport), Lille, Antwerpen, Liège, Parijs en alle overige luchthavens.

Al onze chauffeurs rijden vlot en veilig naar het luchthavengebouw. Indien wij het op voorhand weten kunnen wij u ook komen ophalen in het luchthavengebouw. Geef ons hiervoor op voorhand uw vluchtnummer door.

De thuisbasis van Lumadrive bevindt zich in Gistel dicht bij de luchthaven van Oostende en de Belgische kust. Heel de kuststreek en de regio rond Gistel – Oostende is waar onze luchthaven taxi’s vooral rijden.

Staat uw gemeente hieronder er niet tussen, geen probleem mail info@lumadrive.be of bel 0497 35 52 91 even en u krijgt asap een antwoord terug.