Luchthavenvervoer Veurne

Luchthaventaxi Veurne

Wanneer u op zoek bent naar betrouwbaar luchthavenvervoer dan bent u bij Lumadrive aan het juiste adres.

Als u bij ons een transfer naar de luchthaven reserveert mag u rekenen op een comfortabele en veilige rit tegen een aantrekkelijk tarief.

Onze thuisbasis is in de regio van Oostende maar we brengen u eveneens graag van en naar ZaventemCharleroiLilleEindhoven en alle andere nationale maar ook internationale luchthavens in de buurlanden.

vervoer naar de luchthaven

Vertrek zonder zorgen op reis

Al onze wagens zijn van een recent bouwjaar, worden uitstekend onderhouden en voorzien van het nodige comfort. Onze luchthaventaxi’s zijn voorzien van live-navigatie, airconditioning, extra beenruimte en zijn altijd hygiënisch en netjes.

De bekwame chauffeurs van Lumadrive Gistel brengen u comfortabel van uw ophaalplaats naar uw aankomstpunt.

 • Zorgeloos naar de luchthaven

 • Wij zetten u aan de inkom af

 • Geen dure parkings te betalen

 • Van en naar de luchthaven

 • Wij brengen u op tijd

 • Ontspannen rijden, no stress

 • Comfortabel vervoer wat u verdient

 • Wij rijden 24/7 voor u

Vervoer van en naar alle luchthavens, maar ook stations, havens, hotels, restaurants, festivals,… en dit zowel voor particulieren als voor bedrijven.

luchthavengebouw gates vertrekhal

Onze voertuigen zijn proper en hygiënisch

Wij brengen u altijd op tijd naar de luchthaven

Ons wagenpark wordt om de 6 maanden gekeurd voor u en onze veiligheid

Heeft u speciale wensen zoals een kinderzitje? Deel het ons mee

voel je als een vip

Wij beschouwen elke passagier als een VIP

Wij beschouwen elke passagier als een VIP.

Klantentevredenheid, goede service en een correcte dienstverlening zijn de basiswaarden van ons taxibedrijf. Wij vervoeren u 24/7 van en naar waar u wilt. Vlot, veilig en discreet.

Enkel professionele chauffeurs brengen u van en naar uw bestemming en dit tegen concurrentiële prijzen. Wacht niet te lang om je rit naar de luchthaven vast te leggen, in de vakantieperiodes kan het druk zijn.

Reisplannen… je moet naar OostendeZaventemCharleroi,… of nog verder en je moet om 4.30 uur op de luchthaven zijn voor de check-in. Vrienden of familie midden in de nacht lastig vallen? Openbaar vervoer rijdt niet om dat uur, wat nu! En je vertrekt uiteraard met je gezin van 4 met al de reiskoffers en nog wat handbagage, en ja de opblaasbare krokodil voor in het zwembad moet ook nog mee… Klinkt u bekend in de oren?

Schakel Lumadrive in voor je transport.

Wij brengen u zo dicht als mogelijk tot aan de ingang van het luchthavengebouw of treinstation, haven, hotel,….

Meet en greet service met de glimlach.

Komt u aan of moeten wij iemand voor uw bedrijf gaan ophalen in het luchthavengebouw?  Ja, ook dit behoort tot onze dienstverlening. Geef ons daarvoor uw vluchtnummer door en de naam van de persoon.

Laat u rijden en geniet vanaf minuut 1 van uw reis. Wie wil er nu niet relax op vakantie gaan. Wij pikken u altijd op tijd op samen met uw gezelschap. Vergeet de stress van in de file want wij rijden voor u. Wij kiezen steeds de “beste” weg, wij kennen het wegennet en de plaatselijke toestanden op de weg. De luchthavens zijn bekend terrein voor ons.

Kom je terug van een lange reis, dan kan je rustig ontspannen in onze comfortabele taxi’s. Zo kan je nog even nagenieten van je vakantie. Wij staan voor u klaar op het afgesproken tijdstip.

de luchthaventaxi staat klaar voor u
Wij brengen u op tijd naar de luchthaven

Top luchthavenvervoer van en naar alle luchthavens. Gespecialiseerd in luchthavenvervoer Oostende, Zaventem, Charleroi, Lille, Eindhoven, Antwerpen.

Luchthavenvervoer naar alle luchthavens in binnen- en buitenland

Wij verzorgen uw vervoer van en naar de luchthaven op alle uren 24/7. Luchthaventransfers naar Zaventem (Brussels Airport), Oostende, Charleroi, Eindhoven, Schiphol (Amsterdam Airport), Lille, Antwerpen, Liège, Parijs en alle overige luchthavens.

Al onze chauffeurs rijden vlot en veilig naar het luchthavengebouw. Indien wij het op voorhand weten kunnen wij u ook komen ophalen in het luchthavengebouw. Geef ons hiervoor op voorhand uw vluchtnummer door.

De thuisbasis van Lumadrive bevindt zich in Gistel dicht bij de luchthaven van Oostende en de Belgische kust. Heel de kuststreek en de regio rond Gistel – Oostende is waar onze luchthaven taxi’s vooral rijden.

Staat uw gemeente hieronder er niet tussen, geen probleem mail info@lumadrive.be of bel 0497 35 52 91 even en u krijgt asap een antwoord terug.

Veurne

Veurne is een stad met ruim 12.500 inwoners in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Hiervan wonen er ongeveer driekwart in de stad zelf. De overige inwoners wonen gespreid over de verschillende deelgemeenten, die kleine polderdorpjes zijn. De stad is een regionaal en verzorgend centrum voor de gemeenten van de Westkust en Westhoek, samen met de steden Ieper, Poperinge en Diksmuide.

De gemeente Veurne bestaat uit 11 deelgemeenten. Veurne zelf is de grootste kern en telt veruit de meeste inwoners. De andere deelgemeenten zijn kleine polderdorpjes; Avekapelle, Booitshoeke, Bulskamp, De Moeren, Eggewaartskapelle, Houtem, Steenkerke, Vinkem, Wulveringem en Zoutenaaie. De stad met haar deelgemeenten telt meer dan 12.000 inwoners.

In 1971 werden de gemeenten Avekapelle, Booitshoeke, Bulskamp, Eggewaartskapelle, Steenkerke, en Zoutenaaie bij Veurne gevoegd. In datzelfde jaar werd De Moeren bij de toen nog steeds zelfstandige gemeente Houtem gevoegd en werden de tweelingdorpen Vinkem en Wulveringem samen de nieuwe gemeente Beauvoorde. In 1977 werden die vier voormalige gemeenten uiteindelijk ook bij Veurne aangehecht.

Meer info over Veurne vind je hier.

Waarom kiezen voor Lumadrive?

Lumadrive heeft jarenlange ervaring met reizigers veilig en op tijd naar hun bestemming te brengen.

 • Veilig en comfortabel reizen

 • Vooraf afgesproken prijzen

 • Verschillende betalingsmogelijkheden

 • Vervoer in binnen- en buitenland

 • Verzorgde wagens, netjes en mooi uitgerust

Vervoer per luchthaven-taxi naar de luchthaven