Luchthavenvervoer Brugge ⇔ Lille

aankomst arrivals

Luchthavenvervoer van Brugge naar Lille

Luchthavenvervoer van Lille naar Brugge

  • Luchthavenvervoer 24 op 24u en 7 op 7 dagen

  • Vervoer naar nationale en internationale luchthavens
  • Zowel voor particulieren als voor bedrijven

  • Wij brengen u op tijd naar de luchthaven

  • Comfortabel, vlot en veilig. Luchthavenvervoer zoals het hoort

Lumadrive luchthavenvervoer naar Lille vanuit Brugge of omgekeerd

Heb je luchthavenvervoer nodig van Brugge naar Lille?

Dan is Lumadrive uw juiste keuze. Onze comfortabele wagens en professionele chauffeurs staan 24/7 voor je paraat. Wij brengen je van Brugge naar de luchthaven van Lille of naar een andere Belgische luchthaven of naar een luchthaven in één van onze buurlanden.

Een paar van onze waarden:

Zorgeloos vervoer. U vertrekt op verlof, of u gaat naar die zakelijke meeting in het buitenland. Het vervoer naar uw bestemming is onze zorg. Wij zijn een betrouwbare taximaatschappij met een goede reputatie.

Wij rijden 24/7 jaar in jaar uit. Wij kennen de wegen en het verkeer. Wij zorgen ervoor dat u op tijd aankomt. Onze voertuigen zijn uitgerust met LiveTraffic GPS om steeds de beste route te kiezen, of het nu 3 uur ’s morgens is of midden in de avondspits.

Veiligheid. Als professionele firma zijn wij in orde met alle keuringen. Veiligheid primeert altijd. Wij rijden vlot maar nooit gevaarlijk naar de luchthaven of de bestemming van uw keuze. Kwalitatief luchthavenvervoer.

Flexibiliteit. Heeft u speciale wensen? Er moet extra bagage mee, u heeft een kinderzitje nodig, u neemt een andere vlucht, ….. Informeer ons hiervoor zodra dit zich zou voordoen. Ons contactformulier kan u dag en nacht invullen.

Brugge is de hoofdstad en naar inwonertal grootste stad van de Belgische provincie West-Vlaanderen en van het arrondissement Brugge. De centrumstad, gelegen in het noordwesten van het land.

Het historisch centrum is als middeleeuwse stad opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is eivormig en ongeveer 430 hectare groot. De volledige gemeente heeft een oppervlakte van ruim 14.099 hectare, waaronder zo’n 1.075 hectare gewonnen op de zee, bij Zeebrugge. De stad telt circa 120.000 inwoners; ongeveer 20.000 daarvan wonen in de binnenstad. De inwoners van Brugge worden Bruggelingen genoemd.

Luchthaven Lille-Lesquin (Frans: Aéroport de Lille-Lesquin) ligt bij de stad Rijsel (Lille) in Noord-Frankrijk.

De luchthaven is in gebruik voor nationaal en internationaal commercieel verkeer, zowel lijn- als chartervluchten, privévliegtuigen, en geschikt voor vluchten volgens IFR en VFR. De luchthaven ligt circa 12 km van Rijsel verwijderd. In 2003 werden er 873.000 passagiers en 38.000 ton vracht vervoerd.

Altijd op tijd op je bestemming, waar je ook maar heen gaat.

Met Lumadrive kom je nooit te laat op je bestemming. Wij staan op tijd op de luchthaven of bij je thuis.

Indien je een boeking maakt, vul dan zeker je vluchtnummer in, indien deze al beschikbaar is.

Dan kunnen we je in real-time volgen.

Indien je een offerte op maat wenst, kan je deze aanvragen door op de onderstaande link te klikken.

Ineens je taxi reserveren kan natuurlijk ook

Top luchthavenvervoer van en naar alle luchthavens. Gespecialiseerd in luchthavenvervoer Oostende, Zaventem, Charleroi, Lille, Eindhoven, Antwerpen.

Luchthavenvervoer naar alle luchthavens in binnen- en buitenland

Wij verzorgen uw vervoer van en naar de luchthaven op alle uren 24/7. Luchthaventransfers naar Zaventem (Brussels Airport), Oostende, Charleroi, Eindhoven, Schiphol (Amsterdam Airport), Lille, Antwerpen, Liège, Parijs en alle overige luchthavens.

Al onze chauffeurs rijden vlot en veilig naar het luchthavengebouw. Indien wij het op voorhand weten kunnen wij u ook komen ophalen in het luchthavengebouw. Geef ons hiervoor op voorhand uw vluchtnummer door.

De thuisbasis van Lumadrive bevindt zich in Gistel dicht bij de luchthaven van Oostende en de Belgische kust. Heel de kuststreek en de regio rond Gistel – Oostende is waar onze luchthaven taxi’s vooral rijden.

Staat uw gemeente hieronder er niet tussen, geen probleem mail info@lumadrive.be of bel 0497 35 52 91 even en u krijgt asap een antwoord terug.