Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer

Start een comfortabele zakelijke reistrip

  • Wij zijn flexibel en efficiënt

  • Vervoer naar nationale en internationale luchthavens

  • Onze wagens zijn uw mobiel kantoor

  • Wij brengen u op tijd naar uw volgende afspraak

  • Comfortabel, vlot en veilig. Zakelijk vervoer zoals het hoort

Lumadrive zakelijk vervoer betekent

De meest populaire wijze voor zakenritten. De chauffeur staat op de afgesproken tijd klaar op de afgesproken vertrekplaats waarna hij uw chauffeur is voor uw geplande activiteit(en).

Flexibiliteit, dat is de meerwaarde van een privé chauffeur! Uw privéchauffeur wacht u op en legt het meest efficiënte traject af.

Dankzij deze optimale service, zal u merken dat de prijs ten allen tijde scherp blijft.

Door een professionele chauffeur in te schakelen, krijgt u de mogelijkheid om achterin de wagen verder te werken gedurende uw verplaatsing. Onze wagens zijn uw mobiel kantoor.

U kan zich volledig focussen op uw (telefoon)gesprekken en emails, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verkeer. Onze voertuigen zijn goed geïsoleerd.

U kan uw laptop of tablet erbij nemen zonder kans op boetes. In de auto is er een USB oplader. U wint niet alleen tijd, het verhoogt ook uw productiviteit. Time is money!

Maak een goede indruk op uw zakenpartners

Krijgt u belangrijke zakelijke partners op bezoek, stuur dan geen Uber.  U gaat met uw zakenpartners toch ook niet in een fastfoodketen eten. U wilt een top taxi waarmee u uw bedrijf kan associëren.

Zakelijk personenvervoer van Lumadrive is afgestemd op de vereisten van uw bedrijf. U heeft altijd maar 1 eerste indruk. En die indruk begint al bij het zakelijk vervoer dat u zendt om de passagier op te halen en later ook terug te brengen.

Betrouwbaar persoonlijk zakelijk vervoer dat correct en klantgericht is. Uw zakelijke partner zal zich een VIP voelen.

Zakelijk vervoer kan van en naar overal zijn. Komen ze per vliegtuig, per trein of met de boot, het maakt niet uit. Wij staan steeds paraat met de glimlach vanaf het eerste moment.

Uw zakenrelatie zal een betrouwbare indruk krijgen en comfortabel naar de bestemming worden gebracht.

Als extra dienst kunnen wij in naam van uw bedrijf uw zakelijke relaties of medewerkers op de luchthaven, restaurant, evenement, congres, hotel lobby … etc. opwachten en ophalen,  “meet en greet service“. We begeleiden hen dan verder naar de bestemming van hun keuze.

Colli vervoer

U heeft dringend een colli, pakje of een document te bezorgen?

U bent uw identiteitskaart, je smartphone, een belangrijk dossier, een klein pakketje of je USB-stick vergeten waardoor alles in duigen dreigt te vallen? Het kan iedereen overkomen! Lumadrive heeft daarvoor de pakketvervoer dienst.

U heeft een pakje of een document waardoor het schip in de haven van Zeebrugge niet kan vertrekken?

Schakel ons colli- en documententransport in.

Wij vervoeren in opdracht documenten en/of kleine hoeveelheden goederen. Het is te vergelijken met personenvervoer maar dan voor pakjes. Wij rijden rechtstreeks van adres A naar adres B, waardoor er geen tijd verloren gaat.

Waarom Lumadrive voor colli vervoer?

Contracten persoonlijk bezorgen

Waarom samenwerken met ons?

  • Persoonlijke service, het document of pakje wordt persoonlijk opgehaald en afgegeven aan de juiste persoon.
  • Als het dringend is dan wordt het rechtstreeks naar de bestemmeling gebracht zonder tussenstops.
  • Wij zijn tijdens het vervoer telefonisch bereikbaar indien het nodig zou zijn.
  • Onze thuisbasis is in de middenkust. Wij kennen onze weg aan de kust. Havens, luchthavens, treinstations, hotels, industrieterrein, bedrijven,…
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid van dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel.

Ineens je taxi reserveren kan natuurlijk ook