Taxivervoer

Taxi nodig naar huis?

  • 100% klantentevredenheid

  • Correcte en beleefde chauffeurs

  • Stiptheid! Op tijd op de afgesproken plaats

  • Alle chauffeurs zijn bekwaam en professioneel

  • Comfortabel, vlot en veilig. taxivervoer zoals het hoort

Lumadrive taxivervoer betekent

We gaan voor 100% klantentevredenheid. Uw vervoer is onze zorg. Een taxirit moet een aangename beleving zijn van uw vertrekpunt tot waar we u afzetten.

Onze chauffeurs zijn altijd correct en hoffelijk. Stiptheid is 1 van onze basiswaarden. Wij halen u op tijd op en brengen u veilig maar vlot naar de locatie waar u of uw gezelschap moet zijn. Al onze chauffeurs zijn bekwaam en professioneel opgeleid.

Geniet van een prettige taxirit in een nette en comfortabele auto

Trein of bus gemist, of moet je dringend ergens op een bestemming geraken? Geen probleem! Lumadrive staat altijd voor je klaar. Contacteer ons vrijblijvend waar we je moeten ophalen, we zijn er bijna.

Lumadrive is uw partner als u op zoek bent naar een betrouwbaar taxibedrijf. Voor een taxi aan de middenkust is er maar 1 juist adres Lumadrive.

vriendinnen taxi delen

Meerdere personen per taxi blijft 1 taxiprijs

Gaat u een avond uit met vriendinnen? Neem geen risico’s. Ga veilig naar een feestje of ga uit naar de gewenste bestemming. Wij halen je op het gewenste uur terug op.

Heb je een feest in het vooruitzicht? Reserveer op tijd het aantal personen en je bestemming. Wij zorgen ervoor dat je feestje letterlijk niet in het water valt.

Wij verzekeren u van aangenaam personenvervoer tegen een aantrekkelijk tarief.

Heeft u een baby? Vermeld dit bij de boeking dan voorzien wij een babystoeltje.

Al onze taxi’s zijn van een recent bouwjaar. De voertuigen worden onderhouden en beantwoorden aan alle hedendaagse veiligheidsvoorschriften. Zaken als airco, comfortabele zetels, beenruimte, live-navigatie,…. zijn standaard in al onze taxi’s.

Wij vervoeren dagelijks 24/7 reizigers en zakenmensen. Wij rijden naar overal; restaurant, hotel, festival of event, luchthaven, treinstation, haven, ziekenhuis, school en dat op alle tijdstippen van de dag.

Ineens je taxi reserveren kan natuurlijk ook